2014. november 26., szerda

KOReader alapismeretek

A KOReader egy segédprogram, mely kiegészíti a gyári kindle szoftvert. Egy remek alternatíva lehet annak hiányosságainak kiküszöbölésére mindazoknak, akik nem akarják feltenni a DuoKan-t, vagy esetleg mellételepítenék. Úgy érdemes mindezt elképzelni, hogy kiválthatjuk vele a gyári, nehézkes PDF olvasót, és mintegy új lehetőségeket megnyitva bónuszként megjelenik a további könyvformátumok támogatása.

A támogatott készülékek: Kindle Touch és a Kindle Paperwhite!

Telepítése azoknak lehet érdekes, akik elégedetlenek a gyári PDF kezeléssel, és formátumtámogatással, nem félnek a garanciás problémáktól. (Bár tenni kell azért, hogy egy kindle javíthatatlan legyen, és ismereteim szerint az amazon nem nagyon vizsgálja mért ment tönkre a kindle, illetve nem nagyon olvasni olyan esetekről, hogy nem voltak segítőkészek.) 

KOReader jellemzői: 
  • Támogatja az alábbi formátumokat: PDF, DJVU, CBZ, FB2, TXT, HTML, RTF, CHM, MOBI, EPUB, DOC.
  • PDF estében, ha az szövegalapú, akkor bekapcsolható a szövegmód, aminek segítségével konvertálás nélkül állíthatóvá válik a betűméret.
  • KUAL integráció: Lehetőség van egy nevű alkalmazással gyorsan elindítani a KOReadert. (De van ennél egy jobb megoldás is.)
  • Mégpedig a: KPV Booklet! Jellemzője, hogy telepítése után automatikusan megnyitja a KOReader a PDF-eket, és mindazokat a formátumokat, amiket a Kindle alapból nem támogatna.
  • Több nyelven működtethető: Magyar, Török, Német, Cseh, Orosz, Francia, Portugál, Olasz és Kínai.
  • A KOReader előfeltétele: jailbreak-elt Kindle.
.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Segítő !
    Érdeklődnek,hogy 5.7.4 firmware versioval is telepíthető -e a program?
    Köszönöm

    Gelaspon

    VálaszTörlés