2014. december 14., vasárnap

Személyes segítségnyújtás!

Amennyiben nem vagytok biztosak, féltek, hogy elrontotok valamit, de mégis szeretnétek, hogy fent legyen a DuoKan vagy a KOrader a kindle készületeken, azok számára is van megoldás.
Személyes vagy online segítségnyújtást vállalunk alacsony összegért.
Igény szerint halott szoftveres kindle-t is megpróbálok életre hívni.

Személyes segítségnyújtásra Csongrád megyében, és budapesti kollégám segítségével,  Budapesten van lehetőség. 

Érdeklődni, és időpontot egyeztetni  a: duokanhun@gmail.com  email címen lehet.

A hozzászólások szekció alatt értékelhetitek a munkánkat a segítségnyújtás után, illetve megoszthatjátok a tapasztalataitokat.

13 megjegyzés:

 1. Köszönöm a segítséget,segítettek feltenni a Duokan-t..Elégedett voltam a segítséggel,örülök,mert most már magyarul kommunikál a könyvolvasóm.Egyszerűbb a kategóriakezelés.Nagyon segítőkész volt Kobudera.Ajánlom másnak is!

  VálaszTörlés
 2. Kobudera javaslata alapján lett könyvolvasóm, mindig segített a frissítéseknél is, ha elromlott még meg is javította. Sok jó könyvet is olvastam az ajánlásai miatt. Hálás köszönet érte. Bárki nyugodtan forduljon hozzá, nagyon segítőkész.

  VálaszTörlés
 3. Honnan lehet letölteni a DuoKan_2.4.2_magyar_angol_ 2013.08.03 verziót? A Dropbox link nem működik :-(

  VálaszTörlés
 4. Halló!

  Lemerült a könyvolvasóm (Kindle 4), s feltöltés után sem akart újraindulni. Valahogy sikerült életet lehelni bele, de kínai a menü, s nem tudom átváltani.
  Nem találtam semmi használhatót nyelvváltásra ehhez a típushoz.
  Van valami megoldás újratelepítés nélküli nyelvváltásra?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   A magyar nyelv beállítása:
   A menü gomb megnyomása után a legalsó menüpontot kell kiválasztani, majd a bejövő beállítások oldalon lapozni kell egyet előre (mintha egy könyvben lapoznál előre a Kindle jobb oldalán található gombbal), és ott a legfelső menüponton állva kell az 5 irányú gomb közepét megnyomni, a lenyíló menüből választható ki a magyar nyelv.

   Törlés
 5. Üdv!

  Paperwhite 3-ra fel lehet rakni a duokant? Vagy lehet tudni, hogy mikor fogják támogatni?

  VálaszTörlés
 6. Üdv, szeretném megtudni, hogyan lehet az aláhúzást megszüntetni a szövegben. Valamit nagyon elnyomhattam, mert kijelölte az egész szöveget. Amikor ráállok a kurzorral a szövegre, megnyomom a középső gombot, megjelenik az "aláhúz, jegyzet, fordítás, megoszt" lehetőség, de itt nem tudom megszüntetni az egész szöveg aláhúzását. Hogyan lehet visszaállítani az eredeti aláhúzatlan állapotot? Kindle 3 a tettes.

  VálaszTörlés
 7. Jó napot! Karácsonyra kaptam Kindle olvasót (2014 Touch Wifi), kb. egy hónapig nem használtam, teljesen lemerült. Kérdezem, hogy AC adaptert kell-e vásárolnom. Ha igen, milyet és hol.

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok!

  Van egy paperwhite-m, bevallom, jó néhány hónapig nem használtam. Most szeretném és ez a duokan-csoda van rajta... magától!!???? Hogy lehetséges ez? Visszakaphatom még valaha az eredeti verziót? Nekem az tökéletesen megfelelt. Leformáztam szegénykét, és így is az jön be rajta... nem értem. Segítségetek lécci :) Köszönöm előre is!

  VálaszTörlés
 9. Üdvözletem!
  Szeretném a segítségedet kérni.
  Paperwhite olvasóm van.Duokan telepítve van rá.Az ftp kapcsolat működik.
  Kérdésem,hogy a Calibre-vel hogyan lehet össze hozni a kapcsolatot,kábel nélkül?
  Válaszodat előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok!
  Van egy új Kindle Paperwhite, 5.8.1-es változat.
  Fel lehet-e tenni erre a Duokant?
  A régi Kindle-re simán fel tudtam tenni, de ez nem akarja hagyni magát...

  VálaszTörlés
 11. Sziasztok!
  Ugyanez a kérdésem: Kindle Paperwhite 5.8.1-es változat, többszöri próbálkozás után sem adja magát. Amennyiben ez annyira új készülék, hogy még nincs rá Duokan, akkor az a kérdésem, hogy tervben van-e? Örülök, hogy rátaláltam erre a blogra, máris sokat tanultam!

  VálaszTörlés