2014. november 13., csütörtök

Miért nincs frissítés?



Bizonyára többetekben felmerül a kérdés miért nincs frissítés az utóbbi időben. Azért mert nincs, mert a hivatalos oldalon sincs, csak a pangás van. Számottevő újdonságokat nem tudnánk hozzátenni mi sem a DuoKan-hoz, csak az internetes böngészőt érintő apróságokat. Pl. lehetne magyar menü, de azzal az a baj, hogy a billentyűzetbe belerondít. Az meg lényeges szempont ha keresünk valamit. Konkrétan az a betűből u lesz, és nem tudom miért.

Az android DuoKan ugyan frissül, de mivel nem veszik figyelembe a fordításaim, így nincs energiám mindegyik új verziót egyenként újramagyarítani. 
 
Szóval azok számára akik szeretnének frissítést, nem tudok érdemben mondani semmit. Ha lesz azt mindenképp látni fogjátok az oldalon.

Viszont ha van köztetek kísérletező kedvű, aki ért a hex editorokhoz, illetve nem röstell némi  időt ráfordítani önképzésre és kísérletezésre, az csatlakozhatna hozzám, hogy csiszolgassuk a DuoKan-t.
Mivel nincs otthon számítógépem, csak egy okostelefonom, így jelentős akadályokba ütközöm. Szóval azok jelentkezését várom, akik tennének is valamit a várakozáson kívül. :)
Akik meg várakoznak, azok tegyék türelemmel, vagy írják meg javaslataikat kéréseiket, meglátjuk mit lehet megvalósítani és mit nem. Véleményem szerint még így is nagyszerű kis rendszer ez a Duokan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése