2013. október 1., kedd

DuoKan R.4.0 – FIX (Javított verzió)

Lekaptam Nektek, és megcsináltam a magyarítás beültetését, hogy senki se szenvedjen hiányt. Kérlek jelezzétek, hogy mi a helyzet Kindle 3 és 4 fronton. Hogy még mindig fennáll-e, hogy nincs documents mappa, és az említett hiba, vagy szerencsére nem. Természetesen magyarítás tekintetében is várom a visszajelzéseket és a javaslatokat!

Ünnepélyes pillanat következik! Működik a sorkizárás, mind a négyfajta nézet megfelelően, és nincs felesleges üres sor bekezdésenként! Végre! Ez a nem fixes verzióban nem volt jó. Elválasztás az most sincs, annyira nem is hiányzik. Viszont most meg minden mappát kategóriának lát. Ez akkor probléma ha több hack cucc van a gépen, és azt is annak látja.:) Mondjuk a sorkizárás javulása még így is megérte!

9 megjegyzés:

  1. Kindle4 NT: bug eltűnt, továbbra sincs kindle documents mappa. Kindle Keyboard: ugyanaz, mint a K4 NT esetében. Az indítóképernyő nagyon pofás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Documents mappa már nálam sincs, cserébe kaptam az "arcomba" egy kínai karaktere mappát. Az megvan? :D Amúgy aminek nagyon örülök, hogy végre csinos újra a mobi és epub elrendeződés paperwhite-on. Remélem a jövőben sem rontják el.:D

      Törlés
    2. Nálam nincs :) Lehet, hogy csak a PW tulajokat lepték meg vele :D

      Törlés
    3. Már nálink sincs documents mappa, érdekes.:

      Törlés
  2. konkrétan documents mappa nálam sincs, viszont nekem a könyvek a documentsen belül létrehozott 'Magyar nyelvű" és egy 'PDF' nevű mappában vannak, azokat viszont hozza a kategórialistában. kínai karakteresem nincsen. egy 'könyvesbolt' van még, és egy 'beérkezett'.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, észleltem a dolgot. Csak ezzel az a baj, hogy gyakorlatilag az összes mappát beolvassa ami van a kindle-n, így van egy nagy kavalkád nálam.:D

      Törlés
    2. Nekem nem olvassa be az összes mappát. Onnan tudom, hogy kipróbáltam a CoolReader-t és annak egy külön mappában vannak a könyvek. Ezt a mappát Duokan alatt nem látom.

      Törlés
  3. K4 NT és toutch alatt úgy működik ha a dokuments alatt van még egy mappa és abban van a könyv. A calibre is így küldi le

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Touch alatt sincsenek felesleges mappák? Érdekes...

      Törlés