2013. szeptember 28., szombat

DuoKan R.4.0 magyarítás

A frissítés újdonságai:

- A felhőszolgáltatás lényege, hogy a XIAOMI-ra regisztrált tagok kaptak 5 gb tárhelyet, amre fel lehet tölteni könyveket, képeket, és azt wifi segítségével bárhol letölthetik, hogy tudják olvasni! Már majdnem teljesen magyarul duruzsol!:) Ez egy nagyon kellemes újítás! 
Mivel ez a rész egyre inkább nagyobb hangsúlyt kap nálunk is, írtam hozzá egy részletes útmutatón Nektek, itt elolvashatjátok: Regisztrálás a felhőszolgáltatáshoz!

- Továbbá, változott a kategórianézet megjelenése. Mostantól a megszokott könyvbolt, és beérkezett mellé, a főnézetben ott lesz a DK_Document és a DK_Download, valamint a sima kindle documents mappa is boritónézetben. Ezeknek is szeretnék valami egyértelműbb magyar nevet találni, de egyelőre nem lelem a programban.




Úgy döntöttem nem ülök tovább a frissítéseken, ne haragudjatok az egy napos fáziskésés miatt, de a három műszak eléggé megvisel.

Fontos: a lefordított oldalból azt lehet kisilabizálni, hogy 3.6-tól lehet frissíteni rendesen, tehát akinek nem az van fent, az törölje a régit a menüből, és rakja fel ezt hagyományos módon. Biztos ami biztos, ne kockáztassatok feleslegesen.

Sajnos a böngésző elemei még kínaiak, de az új felhőszolgáltatás már jelentős mennyiségben magyar! Itt jön el a Ti szerepetek! Minden visszajelzés fontos a teljes magyarítás érdekében, hiszen nekem csak paperwhite készülékem van, ezért szeretném, ha mindenki amit észlel azt írja ide le, a készüléktípus feltüntetésével. Azt is leírhatjátok, mit szóltok az új üdvözlőképernyőhöz. Gondoltam lecserélem már a régit. Köszönöm!:)

12 megjegyzés:

  1. Köszönöm a munkádat :) Holnap tesztelem Kindle Keyboardon és Kindle 4 NT-n :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Várni fogom a visszajelzésed. :)

      Törlés
  2. Hali. K4NT Black,
    A sima kindle documents mappa nálam nem jelenik meg hanem helyette a benne lévő könyveket borítóval simán a fő oldalon jeleníti meg, úgyhogy most tele van könyvvel a fő oldal.
    Valamint egy bug. Beállítások - Oldal - Betűtípus - ha rámegyek nem nyílik le a menü viszont a le meg fel gombokkal tudok betűtípust változtatni, csak éppen nem látom hogy min áll addig amíg a középső gombot meg nem nyomom :(

    VálaszTörlés
  3. Kindle Keyboardon nem jelenik meg a Kindle ducuments mappa, Kindle 4 NT Black szintén nem..

    VálaszTörlés
  4. shepwayne által jelzett bug mindkét készüléken jelen van :(

    VálaszTörlés
  5. Most jött ki egy frissítés, a bug javítva lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor megvárom a következő pakkot, amiben már benne lesz az említett bug javítása is.

      Vagy mit javasolsz Kobudera?

      Törlés
    2. Mindjárt fent lesz itt is a javított verzió. :)

      Törlés
    3. Szívesen! Már fent van. Végre megvault a sorkizázás, és nincs felesleges üres sor bekezdésenként. Várom a tapasztalataid.:)

      Törlés
  6. Nézted PW-n a sorkizárást? Esetleg az elválasztást? (Tényleg, a kínai karaktereket hogyan lehet elválasztani? :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fixes verzióban a sorkizárás végre perfekt, és nincs felesleges sorkihagyás bekezdésenként!

      Törlés