2013. augusztus 26., hétfő

KOReader és DuoKan fejlemények ( R.3.6 tölthető!)

KOReader: Mivel folyamatosan fejlődik nem fogom mindig követni tudni, hiszen a fejlesztője valamilyen számomra ismeretlen ok folytán szinte naponta tesz fel frissítéseket, ne haragudjatok ha mindezt hetente fogom a magyarítani, de úgy mindenképp.
A dolog ugyanis nem olyan egyszerű mint a DuoKan esetében a magyarításnál. Ott jobban győzném a sűrűbb kiadást, de itt nagyon sok, kb. 25 fájlba kell beleturkálni, hogy a KOReader magyar legyen.
A ma aktuális újdonságai, ami természetesen az oldalról tölthető magyarul:
  • Működő fénybeállítás.
  • A fájlmenedzserben megjelent menü, csak legfelül érintsétek meg a kijelzőt ha ott vagytok.
DuoKan Kindle: Bár az oldalon nem látszik, de megjelent a 3.6-os verzió. Viszont itt megint nem látok normális sorkizárást, illetve csak epub esetében működik jól.
Továbbá a menü is kicsit megváltozott. Addig nem teszem fel, mert majdnem értelmetlen, amíg egy kindle 3 vagy 4-es tulajjal le nem tudjuk tesztelni a magyarítást. Szóval jelentkezzen valaki! (Kiscsibe ha benne vagy dobj egy emailt.) Azért tartom ezt fontosnak, mert Kindle Touch/Paperwhite tekintetében is át kellett variálnom a fordítást.  
Megtörtént, köszönöm! :)


DuoKan Android: Bár abból is megjelent már a 2.4.3, de várok a 2.4.4-re, mivel a mostaniban inkább a kínai felhasználóknak eszközöltek egy minimális változtatást a 2.4.2 óta.

6 megjegyzés:

  1. Ha esetleg még nem jelentkezett senki akkor szívesen segítek kipróbálni. K4 NT-om van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletes, én már most ráérek, kérlek jelentkezz a:
      duokanhun@gmail.com-os emailcímen.:)

      Törlés
  2. Egyszer majdcsak elkészül Koreaderhez a rendes fordítástámogatás (elvileg már 'next release' címke van a 'Language settings menu' mellett a fejlesztő oldalán), onnantól meg CoolReader egyszerűségű lesz a magyarítás.

    VálaszTörlés
  3. ezzel a sorkizárással nagyon nem tudnak mit kezdeni. mintha két csoport dolgozna a fejlesztésen, egymástól függetlenül, más forrásból...
    és mintha a páratlanokban lennének a jó sorkizárások :-)
    én megvárom a következő frissítést :-))

    hoppá, most látom, már fenn is van. tudni róla valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi extra.:) De tényleg, még a sorkizárásnál sem.

      Törlés
    2. köszi, akkor még várok, most a 3.5 van fönt, azzal nincs semmi bajom :-

      Törlés