2013. április 22., hétfő

A dilemma! - Válasszatok!

Legyen tökéletes magyar elválasztás vagy sem? Volt aki panaszkodott az elválasztás nélküli képeknél, hogy nagy a távolság a szavak között. Ezt csak azért nem értem, mert akkor is jelen volt ez mikor az elválasztás aktív volt. Az elrendezésbeli nézetben viszont teljesen jól korrigálható ez.
Arra is rájöttem, hogy lehet a magyar elválasztást megcsinálni, csak ezzel az a baj, hogy akkor angol elválasztás nem lesz. Ezért tartottam jónak ha nincs elválasztás, mert így mindkét nyelv jól olvasható. Dolgozni fogok az ügyön, hogy minden elválasztás jól működjön. Szeretném ha megírnátok mit gondoltok. Ki szeretne tökéletes magyar elválasztást és ki maradna az elválasztás nélküli módnál, illetve ki közömbös ez ügyben?

Mellékelek egy képet, a felső sorban az angol elválasztás, az alsóban a magyar látható.


12 megjegyzés:

  1. többféle verzió? Lehetne egy magyar elválasztós, és egy elválasztás nélküli.
    Nekem megfelelne a magyar elválasztás, mert csak ezen a nyelven olvasok.

    VálaszTörlés
  2. Ha tényleg meg lehet oldani a helyes magyar elválasztást, akkor szerintem érdemes azon dolgozni. Biztos vannak jó páran akik angolul olvasnak, nem tudom nekik mennyire hiányozna az elválasztás, az ő véleményükre is szükség lenne. De mivel ez egy magyar oldal, szerintem magyar dolgok legyenek az elsődlegesek. Vagy megoldás lehet az előttem szóló ötlete, a többféle verzió. De nyilván az több munka is lenne, gondolom...

    VálaszTörlés
  3. nekem elég a magyar elválasztás. de támogatom az előttem szólókat is az elválasztás nélküli plusz lehetőségben.

    VálaszTörlés
  4. Én ugyanannyit olvasok magyarul, mint angolul, de engem sosem zavart a helytelen magyar elválasztás. Nem tartom olyan fontosnak, bármelyik fenti módszerrel megelégszem.

    VálaszTörlés
  5. Ennyi erővel 3féle verziót kellene feltöltenem minden frissítéskor. Azon gondolkodom, hogy megcsinálom, hogy ezt mindenki egyénileg szabhassa kedvére. Ez lesz a legjobb megoldás, és az eddig szavazatok alapján a helyes magyar elválasztás lesz a fő amit feltöltők a többit meg lehetővé teszem megcsinálni. Leírom hogy kell és biztosítom a fájlokat.

    VálaszTörlés
  6. Király:-)
    egyébként az elválasztást be lehetett valahol állítani? mert én az 1.6 óta rakom fel a duokant, de még egyszer sem választotta el sehol, és nem is láttam ilyen beállítást...
    béna és vak vagyok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy vak, nincs ilyen elválasztásbeállítás. Ezért fogjuk megoldani úgy hogy azt a fájlt manipuláljuk amit kell. Ki-ki igény szerint. :)

      Törlés
  7. Magyar elválasztás +1
    Elválasztás ahogy eddig volt (alap Duokan) 0
    Elválasztás nélkül -1

    Köszönöm a munkádat !
    - ha lesz magyar elválasztás az szuper !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      A következő frissítéstől már rendes magyar elválasztás lesz. :) Rég beszéltünk, feljöhetnél gmailre. :)

      Törlés
  8. Nekem tökéletes a sorkizárt elrendezés, elválasztás nélkül.
    Telefonon, tableten is így olvasok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz lehetőséged rá. Biztosítani fogom a fájlt ami kigyomlálja a magyar elválasztást is annak aki ezt akarja. :)

      Törlés
  9. Természetesen, magyar elválasztás.
    Ha angolul akar olvasni az ember, még mindig ott az eredeti rendszer, de véleményem szerint azért kevesebben olvasunk itt folyékonyan angolul. Persze, ezek szerint aki mégis, az sem fog hátrányt szenvedni... De akkor is, csúcsszuperkirály, hogy a rendszer tudni fogja. :)

    VálaszTörlés