2013. január 3., csütörtök

Egyedi képernyőkép Kindle Touch-ra



Azt érdemes tudni, hogyha a DuoKan fent van a Touch-on akkor utána nem enged más update.bin-es telepítést. Tehát ha valami olyan alkalmazást szeretne valaki feltenni, akkor arra az időre törölni/uninstalálni kell a DuoKant, és  ha a kívánt updates alkalmazást felkerült, újra lehet rakni.

Ez a menüpont inkább azoknak fontos, akik a gyári rendszer alatt használják a Kindle készüléküket. Mert a DuoKan alatt erre nem sok szükség van, ott ez jóval egyszerűbb. Úgy tudom, hogy ez 5.1.0 fw-s kindle touch-al működik, nálam az 5.2.1-nél nem akar.
  
(Kindle Touch) ehhez a művelethez jailbrekelt készülék szükséges, ha még nem nincs jailbreak a készülékeden, akkor ezt ne is próbált meg.
Kindle Touch jailbreak: Klikk!

Ha már jailbreak-elt a készüléked, akkor töltsd le ezt az archivumott, és csomagold ki a tartalmát: Klikk!
Értelemszerűen a készülékednek megfelelő bin telepitőfájlt kell a Kindle gyökerébe másolni, és újraindítani azt mintha updatelnénk: ( menu- settings – menu- Update Your Kindle)

9 megjegyzés:

  1. Arra van lehetőség, hogy 5.2.1-ről visszaváltsak 5.1.0-ra?
    Vagy várjak inkább, míg 5.2.1-hez is megszületik a megoldás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudok ilyen lehetőségről. A DuoKan nem tetszik? Abban többek közt ezt is tudod változtatni. Üdv!

      Törlés
  2. Hiányozna az azw olvasás lehetősége, és ezzel az amazonhoz konvartálásra küldött doksikat sem tudnám olvasni.
    Ha az megoldódik, szívesen használnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem. Csak azt nem hogy ilyenkor miért nem gondoltok arra, hogy lemondani semmiről sem kell, hanem a lehetőségek növekednek.:)

      Törlés
  3. Növekednek, de azok teljes kihasználásához mindkét rendszert használni kell, újraindításokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen. De mi ezzel a baj? Azért az ember nem percenként vált.:) Valószínüleg persze ez megszokás és kényelemérzet kérdése is.:) Viszont egy könyvvért érdemes váltani a másik rendszerre, aztán vissza. A kindle meg azért van hogy használjuk.:)

      Törlés
  4. Várható, hogy készül a DuoKan-hoz is azw-olvasó?
    Ha az is megvan, kizárólagosan használnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké:

      Nem tudom.:) De engem nem is érdekel, de a hívatalos oldalon felteheted a kérdésed: www.duokan.com

      Namost az azw ugye kindle jogvédett cucc igaz? A DuoKan fejlesztői nem akarnak ebből bajt... Tehát valószínüleg nem lesz ilyen opció. :)

      Törlés
  5. Az Amazon kérésemre ingyen reklámmentesítette a KT-t.
    Írtam nekik egy levelet, hogy Magyarországon lakok, és nagyon ritkán küldenek reklámokat a készülékemre, azokkal pedig nem sokra megyek, mert nem értek angolul, ezért kérem, hogy valahogyan iktassák ki a "Please ensure your Kindle is registered and connect wirelessly to receive the latest Special Offers." üzenetet, vagy szüntessék meg a special offereket.
    Mivel tényleg nem tudok angolul, lefordíttattam a google fordítóval, és elküldtem az ügyfélszolgélatukra a készülék gyári számával.
    Pár órán belül küldtek e-mailben választ, hogy sajnálják, hogy a különleges ajánlatok nem teljesen áll rendelkezésére a nemzetközi ügyfeleik részére és megoldásként levették a különleges ajánlatokat a készülékről, csatlakozzak a készülékkel a wi-fi-re kapok egy üzenetet, hogy leszedték, és többé nem fog zavarni.

    Az immár reklámmentesített KT-re sikerült felraknom egyedi képernyővédő képeket a következő helyről letöltött hack segítségével:
    http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=195474

    VálaszTörlés