2012. december 14., péntek

Teljeskörű támogatás!

A DuoKan új frissítése végre teljes körű Kindle támogatást tett lehetővé. Mindezt ellenőriztük is gyorsan, mert akadt olyan Kindle Paperwhite tulajdonos aki jelentkezett, és a gépén 5.3.1-es az fw van.
Jelentem azon is szépen duruzsol a DuoKan! A dolog szépséghibája, hogy az ékezetes karakterek ott sem jelennek meg szépen a beállításokban és a könyvcímeknél, könyvolvasásánál természetesen kifogástalan. Viszont az alsó menü-t lecserélték szövegesről grafikusra, ez kicsit visszás érzést kelt bennem, nekem jobban tetszett a régi. Íme a különbség:
Gondolkodom a visszacserélésen, de érdekelne a magyar felhasználóközönség véleménye, hogy mit gondoltok erről. Mindenesetre ha pozitív megerősítések érkeznek a hozzászólásban, vagy semmi akkor mindenképp meglépem a következő frissítésnél. Ha viszont többen kérik, hogy ne mert jó ez így, akkor az oldalon publikált verzió megmarad ikonosnak.
A frissítések az általános javítások mellett, növelték az időbeállítási lehetőségeket Touch és Paperwhite készülékeken, és a kínai könyvesboltot érintő változások is megtörténtek túlnyomórészt. Ez utóbbi természetesen számunkra teljesen érdektelen, viszont ennek ellenére a DuoKan minden fejlődésének nagyon örülünk.

Kérlek Benneteket, akik a fordításaimat használjátok, hogy eme hír hozzászólásában segítsetek eldönteni, hogy a DuoKan alsó menüjét meghagyjam-e ikonosnak, vagy inkább átállítsam az általam jobban kedvelt szövegesre? Szavazatokat előre is köszönöm, mindenkinek kellemes és hasznos időtöltést!

1 megjegyzés: