2012. június 23., szombat

Duokan R 4.6 frissítés!


Szervusztok Kedves Felhasználók!

Mostanság elég lusta voltam, ami a frissítéseket illeti, meg nem is volt nagyon miről beszámolni, meg a kínai szerver is nem egyszer visszadobta, félbehagyta a letöltésemet. Ám most megembereltem magam, és leszedtem a legfrissebbet! Még magamnak sem tettem fel, az első dolgom hogy az ittenieket frissítsem, és így már mindenki az aktuálisat kapja! A melegre való tekintettel nem csicsázom a képek kinézetét, amúgy is írtam már leírást, amivel mindenki egyénre szabhatja a duokant. Ha így szeretné, még telepítés előtt olvassa át az aktuális részt. A frissítések azaz a Duokan 4.6 letölthetőek: Innen!



9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Lényegében mi az új a 4.6 frissítésben?? Én eddig nem láttam semmit...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel minden pénteken adnak ki frissítést a Duokanhoz, nagy fejlesztések nincsenek, inkább az apró hibajavítások jellemzőek. Egyébként már az 5.2 verziónál tart a rendszer, most éppen valami kínai online könyvesboltot hegesztettek bele a fejlesztők, de ugye ez minket nem nagyon érint...

      Törlés
  3. Amikor bekapcsolom a wifit, eléjön a szöveg, hogy frissítés érhető el és tölthető le a Duokan-hoz. Érdemes foglalkozni vele?
    A másik: az Amazonhoz konvertálásra küldött anyagokat nem tölti le a Duokan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, érdemes WiFi-n keresztül frissíteni. Én a 2.x verziók óta ezen a módon frissítem a rendszert,eddig mindig flottul ment.
      Az Amazonos címre küldött anyagokat a Duokan nem látja (szerencsére, elég baj lenne, ha a kínaiak hozzáférnének az Amazon fiókjaihoz...). Arra viszont van lehetőség, hogy a Duokanon belül létrehozz egy e-mail címet, és erre doksikat küldjél, pl. a Chrome Send to Kindle bővítményével (a részleteket lásd itt: http://kindle4nt.blogspot.hu/2012/07/send-to-kindle-send-to-duokan.html ). Ez viszont csak egyszerű küldés, konverzióra nem képes.

      Törlés
  4. Köszönöm!
    Közben rájöttem, hogy a Kindle-re visszaváltva letölti az olvasó, s aztán a PC-n az .azw kiterjesztést .mobira átírva látja a Duokan is.
    Kissé babrás, de megéri - nagyon elégedett vagyok a Duokannal, igen sokoldalú!! Köszönet érte, hogy foglalkoztok vele!

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy segítetek egymásnak. Mostanában elég elfoglalt vagyok, de hála istennek nemhiába hoztam létre az oldalt! Jó ezt látni!
    Nem tudom mi van az én gépemmel, de nem akar normálisan frissíteni manuálisan. Ilyen hibával még nem találkoztam. Van valakinek valami ötlete erre?
    Felmásolom az updtae fájlokat, végigmegy a telepítő, de a végén a régi dátummal írja ki a frissítést...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ezt akartam kérdezni én is!
      Kétszer frissítettem eddig a Duokant, előbb manuálisan pár hete, majd tegnap, ezúttal úgy, hogy wi-fin letöltötte a legújabbat augusztus-nem-tudom-milyen-napi dátummal (valószínűleg a pénteki aktuálisat).
      Ennek dacára még most is az áprilisi, elsőként felrakott program dátumát mutatja: 2012-04-06.C8019.rtm.
      S egy másik: ez idáig már kétszer esett meg (legutóbb tegnap este, már a frissítést követően), hogy az olvasás közben magára hagyott gép (vagyis nem volt pihenőbe téve) fehér képernyővel fogadott, azaz kikapcsolt, a kapcsoló egyszeri rövid oldalra húzása után kelt életre, nemes egyszerűséggel újraindult!!
      Úgy emlékszem, hogy a másik ilyen eset is az első (manuális), frissítés után esett meg. Tapasztalt valaki ilyet??

      Törlés
  6. Kedves Kobudeara, én árulom a Kindle-t a vaterán. Az emailcímem megegyezik a vaterás felhasználói nevemmel és gmail.com-ra végződik.

    VálaszTörlés