2012. február 23., csütörtök

Kaland Játék Kockázat!


„Kitaláltam egy alternatívát arra, hogy az ábrák és a szöveg is megfelelően mutasson egymás mellett, és a lapozás is ténylegesen a kívánt pontokhoz történjen. Azok akik nem ismerik az ilyen jellegű könyveket, elöljáróban elég annyit tudniuk, hogy a történetet Ők maguk alakítják különféle választásokkal, és így a végkimenetel sikere is a döntéseink eredményének természetes velejárója. Gondolkoztam saját történeten is, talán bele is vágok, lehetne képregényes, manga formában kialakított megoldás is, de ez még a jövő zenéje. A Duokan lehetővé teszi a képek közötti ugrást, ezért ideállis kalandjáték könyvekhez is.”

 Ez az idézet pár napja megírt mára levett híremből van, amit azért is vettem le, hiszen már nem aktuális. Ugyanis elkészültem végre a könyv kindle, vagy inkább duokan-ra való transzponálásával. Tehát egy kalandjáték könyvről van szó, amihez szükség van két kockára, android telefonosok előnyben, mivel nekik kiemelten ajánlható a DiceShalk nevű alkalmazás, ahol tetszés szerinti számú kockával lehet dobni, de akiknek nem kell a dobálós effekt, azoknak nagyon megteszi a Dice Rolle is. (Főleg buszon hasznos alkalmazás, így már csak egy füzet és egy toll szükségeltetik és indulhat a kalandozás!)

  
 A hozzászólásoknál lehet jelezni ha valaki igényt tart az általam elkészített példányra, ugyanis kíváncsi vagyok kiknek okozhatok ezzel örömet rajtam kívül. (A hozzászólásokhoz nem kell regisztrálni.) Ámde nem panaszkodom, nem volt nehéz dolgom, sokkal inkább egyhangú. Szívesen vennék pár segítőkész embert akik szintén nekiállnának egy-egy könyvnek, a szöveget tudom biztosítani, és az eljárást is megosztom. Mindenesetre én valószínűleg nem állok neki újnak egy darabig. Természetesen az megint más lenne ha lenne pár jelentkező, akikkel csapatot alkotva, megosztanánk az ilyen unalmasabb munkákat.  

6 megjegyzés:

  1. Hali, ha lehet dokugan nélküli kindle3-al is játszani, akkor nagyon szívesen végigvinném megint a halállabirintust. Papír alapon megvan az első tucat ebből a sorozatból
    cím: cabiatumszkiponthu
    Köszi előre is. /A nyári szünetben /ha van rá igény/ akár vállalok is pár könyvet elkészíteni
    Cbai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv! A könyv képalapú, mivel így tudtam megoldani az adott oldalra vaó ugrást, duokanban tökéletes. Azt tudom, hogy a sima menüben is lehet képeket nézni ha mappába rakod, a kérdés csak az, hogy tudsz-e köztük tartalomra ugrani, vagy csak lapozgatni, mert úgy elég nehéz... Esetleg ha átraknánk az egészet PDF-be... Holnap ránézek, hogy működik ez alapmenüben, illetve majd ma..:)

      Törlés
  2. Elvileg ezek mennek a gyári redszerrel: http://zagor.hu/?oldal=ebooks

    Üdv.: Az illegális Kindle magyarító

    VálaszTörlés
  3. Engem érdekelne elküldenéd a kovacs.akos712@gmail.com-ra?Előre is.Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Engem is érdekelne. Elküldenéd: 6replica@gmail.com
    Köszi.
    Üdv: Robi

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Engem érdekelne. Légyszíves küld el a lacika2000@freemail.hu címre.
    Engem érdekelne a módszer is, mert van a fegyencedzés könyv pdf formátumban ami tele van képekkel és szeretném megcsinálni mobi formátumba, hogy a képek is megjelenjenek az aktuális oldalon. Ugrálni nme kell másik oldalra csak az a lényeg, hogy a leírás melett az aktuális kép jelenjen meg.
    Előre is köszönöm: Laci

    VálaszTörlés