2013. december 24., kedd

Ünnepi köszöntő!

Kedves DuoKan felhasználók, vagy akik csak úgy olvassák ezt a blogot! 

Remélem, hogy mindenki megfelelő körülmények között tölti az ünnepi időszakokat. Lassan itt az év vége, és az ajándékozás ideje, mert ez szeretetünk szimbóluma szeretteink felé. Éppen ezért, talán közhely, de ne drága ajándékokban mérjétek ezt családtagjaitok, barátaitok felé, hanem inkább próbáljátok meg kiválasztani a legkifejezőbb módot.
A pénz nem ad szeretet és meghittséget, nem ölel át bennünket, és nem ad tanácsot ha kell. Sokan nem szeretik már ezt a napot, hisz elcsépeltnek tartják, vagy belefáradtak a rohanó világba, giccsesnek gondolják, stb. Nehéz az ilyen embereket felébreszteni, de nem lehetetlen. Leginkább a szokatlan szokások hoznak szokatlan eredményeket, pl. egy ölelés. Megölelni azokat akiket a legnehezebb szeretni, hiszen Nekik még inkább szükségük van a szeretetre. Ki tudja, lehet csoda történik, és olyan megnyílások amire nem is gondolnánk.
Nem a karácsony az oka, hogy az ember ilyenkor hisz a csodákban, hanem a nevelés. Rengeteg valós, csodálatod dolog van az életben. Hétköznapi szépség amely beragyoghatja az egész életet. Csupán a rohanó és változó civilizált létforma ezt nehezebben teszi észrevehetővé.
Mivel a gondolatoknak teremtő ereje van, így az embernek is, ezért gondolkodásmód határozza meg az életminőséget. Mindenki ilyen téren a saját sorsának a kovácsa. Ez a mi igazi hatalmunk, mégis napi szinten látom, hogy sok ember nem él vele. Pedig célszerű belülről táplálkozni, és akkor ez az energia csodálatos mód minket fog szolgálni. Akkor végre majd minden nap lehet karácsony.


Boldog Békés Ünnepeket, és Jövőt kívánok Kedves Mindnyájatoknak!

1 megjegyzés:

  1. Boldog Karácsonyt kívánok, és békés ünnepeket neked is, olvasóidnak is :-)

    VálaszTörlés