2013. augusztus 5., hétfő

KOReader - magyarul - (Kindle Touch és Paperwhite-ra)

1. Előfeltétel egy jailbreakelt Kindle Touch vagy Paperwhite! Mivel nincs Touch-om így csak a Paperwhite jailbreakelést tudom valamennyire aktuális szinten tartani, de ne keseredjetek el, mert az interneten van megfelelő leírás:

 2. Előfeltétel a KUAL nevű funkcióját tekintve univerzális programindító menedzser felrakása:
http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=203326

Ezután csak le kell tölteni innen a számotokra megfelelő, angol vagy magyar nyelvű KOReadert és a kicsomagolt RAR-ból az "extensions" és a "koreader" nevű mappát fel kell másolni a kindle-re. Ezután ha elindítjátok a KUALT ott már láthatóvá és elindíthatóvá válik a KOReader.

A KOReader tulajdonképpen egy alternatíva lehet azoknak, akik a PDF-eket szeretnék hasonlóan jól kezelni mint DuoKan alatt, de nem tennék fel a DuoKan-t. (Természetesen nem éri el még mindig azt amit DuoKan alatt el lehet, de a gyárinál mindenképp jobb már.) Nagyszerűségét sokan látják, én annyira nem, de mivel a Paperwhite-omon ugyis van Jailbreak így gondoltam megnézem mennyire is magyarítható a cucc. Az angolt kedvelők a hivatalos oldalról tökéletes angol menüvel szedhetik le:
 
Akik viszont magyarul szeretnék azoknak innen az oldalról erről a linkről lehetőségük nyílik rá:
Fájltámogatás: PDF, DJVU, CBZ, FB2, TXT, HTML, RTF, CHM, MOBI, EPUB, DOC
Fájltámogatás terén viszont nem rossz, és elfogadható megjelenítési beállítások vannak benne, a minőség már néha-néha kérdéses.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése