2013. április 3., szerda

Húsvéti frissítés útózönge!

Ma mikor felnéztem a kínai DuoKan oldalra érdekes dolog fogadott. Fenn van az új verzió. Azaz az 1.6. Majd lomhán vittem tovább a tekintetem és arcomba csapott a felismerés, ahogy olvastam ünnepi verzió. Nahát milyen jó, hogy éppen rákukkoltam! Szóval nem voltam rest és lekaptam, beültettem a magyarítást és a frissítés kedvelői már tölthetik is az oldalról.
Semmi nagy újdonságra nem kell számítani kisebb ráncfelvarrások történtek csupán. Viszont ami minket érint az a tökéletes angol felület, ennek köszönhetően, tökéletes magyar felület. :)
Szóval haladunk!

A fordítás megint csiszolódott ennek következtében, úgyhogy tessék bőszen jelenteni ha valaki rábukkan hiányzó menüpontra. Kivéve a „Személyes” menü alatt ami a kínai könyváruház ugye, és úgysem használjuk. Tehát aki kellőképp felcsigázva érzi magát, annak nincs más hátra mint frissítésre fel! :)

6 megjegyzés:

 1. feltettem ezt az újat, tök jó lett. annyira el voltam ájulva az új fordítástól, hogy nem is figyeltem, hogy maradt-e még benne valahol 'fura' írásjel :-)
  köszi

  VálaszTörlés
 2. arról nincs esetleg hír, hogy az oldalszámozást visszatennék? azt valahogy jobban szeretem, mint a százalékos kijelzést.
  egyszer valaki írta egy másik kindle-s blogon, hogy az oldalszámozásnak mennyire nincs értelme digitális olvasásnál, majdnem körbeviháncoltam. lehet, hogy a folyamatos görgetésnél nincs értelme, de a lapozós módszernél igenis van!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Zoli!

   Többször próbáltam felvenni a kapcsolatot a DuoKan-os fiúkkal, és nemegyszer küldtem nekik a munkámat, mostanában semmi válasz... Azért megpróbáljuk.

   Törlés
 3. Szia!

  Nagyon jó lett a fordítás az új verzióban k3-ra köszi! :)

  Tapasztalta valaki minthogyha egy picivel több ideig bootol az új verzió?

  Üdv,

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Lehet hogy az olvasódnak kellene egy teljes visszaállítás, utána újra felrakni a DuoKan-t. De ezt csak biztonsági mentéssel, és minden hack eltávolítása után javaslom.
  Örülök, hogy tetszik a DuoKan.
  Üdv!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Áh annyit nem ér most az a sok kínlódás vele, de köszi, majd ha nagyon belassulna. A lassulás csak a boot időben tapasztaltam először, de pár bootolás után most már megint gyorsabbnak érzem a bootot, gondolom összeállt a rendszer vagy hasonló, szóval egyelőre nem nyúlka piszka csak update! :)

   Törlés