2013. április 11., csütörtök

Heti frissítés R1.7

A magyarítás tovább csiszolódott, leginkább a kínai könyváruház terén, és a Sina Weibo résznél, valamint a Személyes menüpontban. Kindle Touch és Paperwhite tekintetében az alsó választópanel szebb és olvashatóbb lett.

A kínai könyvesbolt illetve a személyes menüpont alatt megint jelentek meg új kínai menüpontok. Szerencsére mivel ezeket amúgy sem használjuk, nem lesznek zavaróak. A kíváncsiskodók meg nyugodtan nézelődhetnek. Nagyon kellett nekünk még négy új kategória az újdonságokba. :D

A frissítés újdonsága:
 • A kínai könyváruház (Kit érdekel?!) Azért köszönjük! :D
 • Képregényolvasó funkció

Szeretnék megkérni minden felhasználót, hogy próbálja meg kideríteni ennek a funkciónak a használatát. Megnéztem PDF_el és mobival, semmi eredmény. Ha valaki megtalálja a megoldást, azaz a képregényolvasás lehetőségét, az kérem kommentelje milyen formátumban van a képregény, és azt hol kell keresni. Köszönöm!

Javítások:
 • Kindle3-4, hogy a rendszebeállitáskor megadott idő ne tűnjön el.
 • FTP átvitel támogatja az UTF8 kódolást (ezeken az FTP menedzsereken biztos: FileZilla, FlashFXP és lehet hogy engedélyezni kell valamiféle UTF8 kódolási beállítást)
 • Kindle Touch/Paperwhite a beviteli felület (billentyűzet) szebb lett.

2 megjegyzés:

 1. Helo!

  A duokan 1.6 nem frissít 1.7-re wifin keresztül. Az 1.6 veziót látja a legfrissebnek. Ez mitől lehet?

  Üdv: Szilárd

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Mert megesik hogy nem rakják fel a netre a fiúk, de ezt írták a hivatalos oldalon is. De miért onnan akarod frissíteni? Abban nincs benne a rendes magyarítás. Persze nekem mindegy hogy használod.:)

   Üdv!

   Törlés