2013. március 28., csütörtök

Húsvéti újdonságok!

Köszönhetően Kis Csibe nevű felhasználónak, a Kindle 3 és 4 magyarítás sokkal frissebb lett. A hiányzó hét menüpontból sikerült hatot beazonosítani. Továbbá Touch és Paperwhite tekintetében is pár menüpontot sikerült beazonosítani. Amit továbbra sem, az a Kindle 3 és 4 tekintetében a főoldalon a nagyító ikon mellett a „keresés” szöveg, és Touch/Paperwhite-nál az olvasás közbeni beállításoknál gesztusok... Tehát az kínai, angol nyelven is. Ettől eltekintve pozitív a tapasztalat.
Kicsit a kínai könyvesbolt elemei is fordításra kerültek, de vajon ez kit érdekel?

Újdonság Kindle Paperwhite tekintetében a screenshot azaz képernyő fényképezés: a képernyő bal felső és a jobb alsó sarkának egyszerre történő érintésével. A képek a: DK_ScreenShots mappában fellelhetők.

Továbbá Kindle Paperwhite esetén amit sokan nem tudnak mert nem egyértelmű.Behozható egy plusz menü amikor nem olvasunk, mint az android telefonokon, a képrenyő felső részét kell érintve lefelé húzni. Ilyen „redőnyös” megoldással beugrik négy gyors gomb: WiFi be-kikapcsológomb, WiFi-FTP, Személyes (kínai könyvesbolt), valamint a fényerő. Tehát a fényerő nem csak olvasás közben állítható!

A mai nap megjelenő frissítés újdonságai működésbeli javulásokat hoz, mint átrendeződési gyorsulás, megjelenési optimalizálás, memóriahasználat optimalizálás. Kindle 3-4-en szebb beviteli felület.
Kindle Paperwhite/Touch-on csak a jobb felső sarkot kell megérinteni gyors könyvjelző létrehozásához, vagy annak eltüntetéséhez.

1 megjegyzés:

  1. No, nekem már az 1.5 hasít a Paperwhite-on, és a K4 NT szürke kiadáson.

    Jó lett a fordítás, jól mutat.

    VálaszTörlés