2013. január 2., szerda

PDFviewer - Kindle 3 - Kindle DX

Csak nemrégiben vettem rá magam eme remek kis alkalmazás kipróbálására, ennek legfőbb oka az volt hogy tökéletesen elégedett voltam a DuoKan szolgáltatásaival, de a Kindle DX-re telepíthető verziója eléggé le van maradva, hiszen arra csak a 2011.05.20-as dátumút lehet felrakni.
Így az újak kenterbe verik. Nyughatatlanságomnak köszönhetően kerestem találtam ezt a másik alternatívát, amit még nem volt módomban teljesen kiismerni, de lehetővé szeretném tenni mindnyájatok számára a felrakás módját, hogy kedvetekre kísérletezzetek vele. Csak kindle 3 keyboard és Kindle DX-en muzsikál. Ennek oka, hogy nagy mértékben használja a billentyűzetet.
 
Ez tulajdonképp egy rendkívül sokoldalú PDF nézegető program, ami további lehetőségeket nyújt. A gyárinál sokkal jobb, a DuoKan-nál viszont nem biztos. Én kiséletezgetek vele, és akinek van kedve azok is megtehetik.

Két előfeltétele van, hogy a kindle jailbreak-elt legyen és rajta legyen a launchpad, szóval ha ezekkel a lépéssel megvagytok (baloldali menüben megtaláljátok, ha még nem) akkor jöhet a telepítés leírása:

 1.       Letöltitek ezt az archívumot (kindlepdfviewer-v2013.1.zip) , és ahogy van egy az egyben a kindle gyökerében létrehozott „customupdates” mappába teszitek.  
 2.       Bontjátok az USB kapcsolatot, és a kindle gyári menüjében, (ha ugye fent van a DuoKan) lenyomjátok a SHIFT-SHIFT-i billentyűkombinációt gyorsan egymás után.
 3.       Ezután feltelepül és a SHIT-P-D gombkombinációval indítható.

Ezt a programot csak a gyári  kindle menüből indítsátok el kedves DuoKan felhasználók, különben nem várt összeütközések lehetnek!
A programot folyamatosan frissítik, igyekszem aktuálisan tartani az itt leölhető verziót, de megadom a hivatalos oldal linkjét is, ami: https://github.com/hwhw/kindlepdfviewer/wiki/Download
Magyarítás hamarosan! Kellemes próbálkozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése