2012. november 1., csütörtök

Kindle 3 tippek

Számok:  A Shift+Sym gombokkal előcsalt számpalettán kívül  úgy is lehet számokat varázsolni a kijelzőn, hogy azt Alt gombot nyomva tartva a Kindle 3 felső gombsora lesz a számok megfelelője. (q-1, w-2, e-3, stb.)
Könyvjelzők: Ha lenyomod az Alt+B betűt, akkor menü nélkül hozhatz létre vagy törölhetsz könyvjelzőt.
Felolvasás: Alapesetben csak angol szövegekkel működik, a magyar szavakat viccesen ejti ki a robothang, ha érdekel nyomd le az Aa gombot, majd Text-to-Speech turn on, avagy Shift+Sym, kikapcsoláshoz pedig a Back gombot használhatod. Viszont ha jailbreaket teszel a kindle-re akkor telepíthető a magyar felolvasó hang is.
Screenshot: Nyomd meg az Alt+Shift+G gombokat. Ekkor a kindle 3 képet készít amit USB kapcsolatban a documents mappában találsz. A címe pl. screen_shot-20121121.gif
Zene be- és kikapcsolás: Másolj Kindlere MP3 fájlokat a music mappába, és azt olvasás közben az Alt+Space gombok lenyomásával kapcsolhatod be vagy ki.
A titkos  játék: Az Amazon elrejtett két játékot a Kindle-n. A Minesweeper-t azaz az Aknakeresőt azAlt+Shift+M gombok lenyomásával tudod előhívni. A kurzort mozgatva lépkedhetsz, a középső gombot lenyomva fedheted fel a mezőt, és az M betűt lenyomva jelölheted be, vagy veheted ki a bejelölést. Ha meguntad, nyomd le a G betűt a GoMoku-hoz, ami igazából ötödölő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése